Anders Berglund ny dirigent

fra 1.juli 2011 heter divisi sin digent Anders Berglund.

Anders Berglund (30) er utdannet innen Musikk, menighet og ledelse fra musikkskolen i Staffelsgate, med kordireksjon som fordyping. Han har lang kor-erfaring fra flere år i Reflex, der han også har bidratt som solist og komponist.

Anders Berglund er gift og har to barn. Han kommer fra Enebakk, men bor i dag på Jørpeland der han jobber som organist og sang-og pianolærer i Kulturskolen.

"Jeg har hatt et ønske om å kunne lede noe eget, så da spørsmålet kom fra divisi, så jeg på dette som en stor utfordring jeg hadde lyst til å ta. divisi er et kor med mangfold som kan bryne seg på ulike sjangre. Det gjør jobben mer variert for meg som dirigent. Samtidig håper jeg å sette mitt preg på koret og ønsker å bidra med både egne sanger og arrangement. Dessuten er det gøy at koret står så solid på egne ben med et dyktig styre som motor. Det er koret, ikke dirigenten, som er stjernen og det liker jeg"

Vi i divisi er veldig glade for å få Anders Berglund som dirigent, og gleder oss masse til godt samarbeid fremover!

 
 
- Antall besøkende: 632907 - Online: 5 - Sist oppdatert: 12.08.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi