divisi har gitt ut jule-CD

divisi har gitt ut jule-CD

Den 6.desember 2009 hadde divisi akustisk konsert sammen med Eirik Berge på piano/flygel og Kristiansand strykekvartett i svært stemningsfulle omgivelser i Utstein kloster i Rogaland. Dette har nå blitt til en CD som vi er veldig stolte av!

Arrangementene var skrevet for anledningen av Eirik Berge og i tillegg hadde vi fått oversatt til norsk fem låter av John Rutter.

CDen inneholder alt fra noen av de mest tradisjonelle og kjæreste julesangene som for eksempel Stille natt, Det hev ei rose sprunge og Deilig er jorden i en fin kombinasjon med oversatte julesanger av John Rutter som Marias vuggesang og Gi oss musikk.

De norske tekstene gjør innspillingen til en nærmere opplevelse av julens budskap - om barnet i Betlehem.

En innspilling hvor divisi samarbeider med Kristiansand Styrkekvartett under Eirik Berges kyndige kapellmesterledelse og skreddersydde arrangement, med Truls Birkeland bak lydspakene og dirigent og produsent Halvard Aase er dette en live-innspilling man kan kose seg med både i forkant og gjennom julehøytiden.

CDen heter "mot Betlehem - live fra Utstein kloster" og du kan høre en smakebit her.

 

 
 
- Antall besøkende: 818958 - Online: 7 - Sist oppdatert: 12.08.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi