Halvard Aase ny dirigent!

10.08.2009
Halvard Aase ny dirigent!

divisi’s nye dirigent har mange års erfaring som profesjonell bassgitarist, har sunget i bl.a. guttekor og gospelkor, og har skrevet Master-oppgave i endringsledelse, med tittelen «Olympiatoppen – hvordan bli best i verden?» Men hvem er han? (Klikk bildet...)

Halvard Aase kommer fra Jørpeland, er gift og har to barn på 2 og 4 år. Han jobber nå som kultursjef i Forsand kommune, men er av mange bedre kjent som kapellmester og bassgitarist for bl.a. Bertine Zetlitz, Sigvart Dagsland og Oslo Gospel Choir. Han har vært medprodusent på en CD-innspilling med gospelkoret «Voice of Joy», og skrevet sanger til bl.a. en innspilling med profilerte gospelsangere fra Nashville.

Halvard husker veldig godt første gang han fikk høre divisi; for et drøyt tiår siden i Åkra kirke på Karmøy. Siden har han fått høre både innspillinger og konserter. «Koret har gjort inntrykk på meg fordi de har en unik lyd, og intonerer på en utrolig fin måte», sier han. Da han sist vinter var bassist for divisi på en turné, fikk han høre at koret trengte ny dirigent til høsten. «Dette kunne være et drømmeoppdrag for meg!» tenkte han umiddelbart. «Sangerne i divisi har både den teoretiske kompetansen og musikaliteten som skal til for å formidle et budskap på en tydelig måte, og samtidig få det til å låte vakkert.»

Halvard ønsker å være en tilrettelegger for at både budskap og opplevelser skal få komme fram. Han opplever det som positivt og utfordrende at divisi gjennom mange år har arbeidet med forskjellige stilarter og uttrykksformer.  «Korsang er en svært god måte å formidle det kristne budskapet på, og man når ut til mange. Dette kombinert med andre faktorer gjorde at jeg aldri var i tvil om at dette var noe jeg hadde lyst til å være med på. Så nå gleder jeg meg veldig til spennende prosjekter i tiden som kommer.»

divisi er glad for å kunne ønske Halvard Aase velkommen som dirigent, og gleder seg enormt til å treffe ham på øvingshelg i oktober og juleturné i desember.  

 
 
- Antall besøkende: 818960 - Online: 8 - Sist oppdatert: 12.08.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi