divisi får ny dirigent

divisi har de siste 5 år hatt den store glede av å være under kyndig ledelse av Anders Berglund. Han har med sin entusiasme, frimodighet og varme ledet koret inn i både svingende gospel, og rolige ballader! Korets frimodighet har økt under hans ledelse. Anders går inn i nye oppgaver og har derfor sin siste samling med divisi i sommer. Vi vil takke Anders for det han har gitt koret gjennom disse åra.

 

Samtidig er vi utrolig glad og takknemlig for å kunne annonsere at divisi har fått ny dirigent!

Den nye dirigenten klinger godt sammen med divisi. Så kjekt å ønske Jostein Myklebust velkommen tilbake som dirigent etter en pause siden 2009! Jostein har ledet koret gjennom mange år, gjennom store og små prosjekter i både inn- og utland. Han har en stor musikalsk bredde! Å være under Josteins ledelse er spennende, utfordrende, kjekt og utrolig givende! Hans entusiasme, fokus og kreativitet smitter! Vi ser med glede, forventning og spenning frem til hans inntreden i koret til høsten!

Jostein tenker store tanker, så vi trenger flere sangere :)

Vi tror at Gud fortsatt har en gjerning for divisi, og vi ønsker å få være med og forkynne gjennom vår sang.

-Styret i divisi-

 
 
- Antall besøkende: 945792 - Online: 2 - Sist oppdatert: 22.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi