Vi starter 2016 med turnÚ i Rogaland!

Siste helgen i Januar reiser vi pň en liten turnÚ i Rogaland. Klikk for mer informasjon.

Helgen 29.-31. Januar reiser divisi på en liten turné i Rogaland. Med oss av musikere har vi Hans Petter Tangen på piano og Magnhild Mo på cello. «Vi ønsker å skape et pusterom i hverdagen, en konsertopplevelse der hjerte og sjel kan få ro, og der en gjennom musikken kan få et glimt av alt det store Gud gjør og har gjort for oss», forklarer dirigent Anders Berglund.

Gjennom konserten vil en få oppleve stor bredde i repertoaret. Det blir alt fra vare og inderlige salmer, både gamle og nye, til gospelmusikk med smakebiter fra divisi sin siste plateinnspilling "Du er". - En gospelplate med norske tekster og utelukkende egenprodusert materiale. Turneen starter med konsert på i Hesby kirke på Finnøy fredag. Deretter reiser divisi til Varhaug misjonshus og holder konsert sammen med koret Hananja på lørdag. Søndag står Jørpeland kirke for tur og her vil det lokale prosjektkoret være med.

Velkommen til Pusterom!


Turnéplan:

Fredag 29. Januar kl. 20:00 – Hesby Kirke, Finnøy

Lørdag 30. Januar kl. 20:00 – Varhaug misjonshus sammen med koret Hananja

Søndag 31. Januar kl. 16:30 – Jørpeland Kirke sammen med det lokale prosjektkoret

 

 
 
- Antall bes°kende: 939816 - Online: 7 - Sist oppdatert: 22.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi