"Pusterom" 23.-25.januar

Høsten 2014 reiste divisi på turnè med det nye musikalske prosjektet «Pusterom». Nå i januar er vi så heldige å få fortsette med det! Gjennom tre konserter i tre ulike kirker på vestlandet – ønsker vi folk velkommen til en konsertopplevelse med hvilepuls, et sted der sjelen kan finne ro, og der en gjennom musikken vår kanskje kan få et glimt av Gud. (Trykk på overskriften for å lese mer).

«Verden der ute trekker oss i alle retninger med mas om alt vi bør gjøre og ikke gjøre. Vi ønsker å røre ved hjertene, og la folk få et pusterom og fred ifra det som opptar oss i hverdagen av sorger og bekymringer»

Denne turnèen er sammensatt av variert stoff; noe er vårt eget, og noe er hentet fra Steve Dobrogosz` Mass for choir. Den klassiske messen er jazzinspirert, og skrevet for piano, strykekvintett og kor. Denne gangen har vi med oss Hans Petter Tangen på piano. Vi ønsker å knytte noen av leddene fra messen sammen med våre egne sanger, for å understreke betydningen av innholdet i de verdensvide, liturgiske leddene som mange kjenner godt i andre former. På denne måten kan innholdet bli tydeliggjort og lettere tilgjengelig.

 

Høy kvalitet

Vi er så heldige at vi har fått med oss gode samarbeidspartnere på hvert av de tre stedene. Turnèen starter fredag 23.januar i Fjell kyrkje på Sotra, og det er vokalgruppa Bless som er våre gjester. Lørdag 24.januar skal vi være i Norheimsund kyrkje og synge sammen med Norheimsund og Øystese ungdomskor. Søndag 25.januar synger vi i Erdal kirke på Askøy, sammen med gospelgruppa Redeemed. Vi gleder oss stort, og kan love høy kvalitet og ulike konsertopplevelser på de tre stedene.

 

Konsertplan

Fredag 23.januar kl.20: Fjell kyrkje, Sotra

Lørdag 24.januar kl.19: Norheimsund kyrkje, Norheimsund

Søndag 25.januar kl.17: Erdal kirke, Askøy

 

 
 
- Antall besøkende: 899352 - Online: 3 - Sist oppdatert: 12.08.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi