NY TURNÈ

divisi er igjen klare for å holde konserter! Denne gangen i Bergen og på Stord.

Det er gospel på norsk og platen "Du Er" som står på programmet. Platen som ble sluppet sommeren 2013, har allerede solgt i mange eksemplarer. Se omtale fra avisen Vårt Land nederst i artikkelen.

Det vil bli holdt to konserter. 31. Januar i Frelsesarmeen Ladegården sammen med Redeemed. De er en gruppe med sangere og musikere som holder til i Salem Misjonsforsamling i Bergen. Redeemed synger sanger med utgangspunkt i gospel og soul, og ønsker mest av alt å formidle budskapet om Jesus gjennom sangen og musikken.

 

Lørdag er det Stord som står for tur. Og vi gleder oss til å presentere repertoaret fra plata på Leirvik bedehus. divisi vil ha med seg dyktige musikere, og det blir lovet både vare ballader og skikkelig gospeltrøkk.


 

 

 

31. Januar kl. 20:00 – Frelsesarmeen, Bergen (Ladegårdsgt 8a) Link til facebookarrangement

1. Februar kl. 20:00 - Leirvik Bedehus, Stord Link til facebookarrangement

Pris: Voksne kr 150,- Barn/student kr 100,-

 

Søndag 2. Februar vil divisi delta på jubileumskonserten til Bildøy Bibelskole sammen med Redeemed, Sveinung Andersen og Marit og Irene. Du finner link til facebookarrangement HER.

 

 
 
- Antall besøkende: 945801 - Online: 3 - Sist oppdatert: 22.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi