Turne på Haugalandet 21. – 23. september

Turne på Haugalandet 21. – 23. september

divisi gleder seg til å presentere et nytt og variert repertoar, og som vanlig har vi med oss meget dyktige musikere. I tillegg er Misjon Uten Grenser med oss gjennom hele helgen.

 Det blir en turne som hovedsakelig vil inneholde nyskrevet norsk gospel som er skrevet av Halvard Aase (tidligere dirigent), Anders Berglund (dirigent) og Ingelin Reigstad Norheim. Vi har et bredt repertoar som vil passe de aller fleste uansett alder. Fredag kveld kommer vi til Norheim kirke. Lørdag kveld er divisi å treffe i Salem Moster, og på Søndag går turen til Misjonskirken i Skåredalen.

Som musikere har vi med oss Atle Hundsnes på tangenter, Halvard Aase på bass og Thomas Gallatin på trommer.
 
Denne helgen vil også Misjon Uten Grenser ha et stort fokus under våre konserter. divisi har hatt et nært samarbeid med Misjon Uten Grenser i mange år. I år er de 30 år, og det er derfor naturlig at de er med oss denne helgen. Misjon Uten Grenser arbeider i Øst-Europa for å hjelpe barn, eldre og familier med akutte behov, og hjelper dem til å forsørge seg selv.
 
Vi gleder oss til å komme til Haugalandet og ønsker alle hjertelig velkommen til de ulike konsertene.
 
 
Konsertene:
Fredag 21. september i Norheim kirke kl. 21.00
Lørdag 22. september i Salem Moster kl. 19.00
Søndag 23. september i Misjonskirken i Skåredalen kl. 17.00

 

 
 
- Antall besøkende: 632906 - Online: 6 - Sist oppdatert: 12.08.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi