- divisi -
Et kor med høy kvalitet og stor bredde

divisi er et kor som består av rundt 45 sangere i alderen 20-50 år. Kormedlemmene kommer fra hele landet, men flesteparten har sitt tilholdssted på Sør- og Vestlandet. Fem ganger i året samles koret til øvinger, innspillinger og konsertturnèer. Koret er tilknyttet Indremisjonsforbundet og Bildøy Bibelskole, men blir drevet av kormedlemene selv gjennom stor frivillig innsats.
 
divisi legger vekt på høy musikalsk kvalitet og stor bredde. Både klassiske korverk, gospel, jazz, salmer, folketoner og nyere forsamlingssang har derfor en naturlig plass i repertoiret.
 
Koret har siden 1983 jevnlig drevet turnèvirksomhet med både små og store konsert- og innspillingsprosjekter. Over 350 konserter og 11 plateproduksjoner har det blitt hittil.
 
Vi samles fire helger i året, og har i tillegg til dette én øvingssamling hver sommer på ca 1 uke.

Koret er selv med på å bestemme helger og hvor turneene skal gå. Dette diskuteres på årsmøtet hver sommer. De fleste av disse helgene er turnéhelger, hvor vi reiser rundt og har konserter. Innholdet i turneene varierer fra år til år. Det er viktig for oss å ha eit godt åndelig og sosialt fellesskap. Derfor setter vi også av god tid til dette på samlingene.

Dersom du er interressert i å høre mer, ta gjerne kontakt med vår "Nye medlemmer"-ansvarlig Anne Grete Hoelgaard på telefon 918 06 029 eller epost 

 

Litt historie og en konsertoversikt

- Antall besøkende: 939819 - Online: 3 - Sist oppdatert: 22.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi