NETTBUTIKK 

Du Er - 2013

"Du Er" inneholder nyskrevet gospelmusikk på norsk. Sangene er skrevet av blant annet vår egen dirigent Anders Berglund, tidligere dirigent Halvard Aase og Ingelin Reigstad Norheim.

 Bestill CD

 


 Mot Betlehem - 2009

 

Mot Betlehem er en liveinnspilling fra Utstein kloster med produsent Halvard Aase.

CDen inneholder alt fra noen av de mest tradisjonelle og kjæreste julesangene som for eksmpel Stille natt, Det hev ei rose sprunge og Deilig er jorden i kombinasjon med oversatte julesanger av John Rutter som Marias vuggesang og Gi oss musikk. En innspilling hvor divisi samarbeider med Kristiansand Strykekvartett under ledelse av kapellmester Eirik Berge, som også har arrangert flere av sangene. 

 Bestill CD


 Fisk og brød - 2007

 

I tradisjonen divisi tilhører, sitter de gamle salmene og bedehussangene dypt i sjela. Også i korfellesskapet vårt har de en viktig plass, og på konserter opplever vi ofte at det er disse sangene som sterkest berører folk. Kanskje makter de å møte og utfordre dybdene i det "norske" troslivet på en sterkere måte enn mange andre sanger og stilarter?

De fleste sangene er kjente salmer og bedehussanger, arrangert på nytt av Sigvald Tveit. Vi har også oversatt fire sanger fra engelsk til  norsk.

Bestill CD

 

 Det er fullført - 2006

Det er fullført...
"Det er fullført" - en musikalsk påskevandring komponert av Kjell Ivar Aase. Musikalsk er dette et unikt verk som kombinerer det tradisjonelle salmeuttrykket med dagens musikalske uttrykk. Det eksisterer ikke tilsvarende norsk påskemusikk på markedet i dag. Medvirkende på cden: Jostein Myklebust, Marianne Juvik Sæbø, Ole Strøm, divisi og et knippe særdeles dyktige musikere."
 
Lydklipp fra cden er tilgjengelig på: http://www.creo-x.no/produkt/cd
 
Cden er utgitt av creo-x og kan bestilles gjennom divisis nettbutikk. 
 
 
 
Without Borders - 2004
 

 

I forbindelse med divisis USA-turné i påsken, er det produsert en engelskspråklig plate. Without Borders er beregnet på det amerikanske markedet, men vil også bli tilgjengelig i Norge. I tillegg til tre nye gospel-spor, inneholder denne platen det beste fra utgivelsene "Uten Grenser" og "Via Dolorosa".

Without Borders blir utgitt og distribuert av Lynor AS.
 
 
Ære - 2003
 
Ære...I påsken 2003 markerte divisi sitt 20-års jubileum med en pasjonskonsert. I løpet av påsken ble også en ny plate spilt inn. Når vi er sammen som kor, har lovsangen en
naturlig plass. Lovsang i ulike former er derfor i sentrum på denne innspillingen. Blant de tolv sporene på platen finner du også blant annet gospel og a cappella salmesang.
Koropptakene er gjort dels i Kristkirken og dels i Domkirken i Bergen.

Produsent er Jostein Myklebust.
Platen er utgitt og distribuert av divisi.
 
 
Denne plata er desverre utsolgt.
 
 
Uten grenser - 2001 
 
Uten grenser kom i mars 2001. Den er et samarbeidsprosjekt med misjons- og bistandsorganisasjonen Misjon Uten Grenser. Plata tar oss med til gospelen, via jazzen inn i lovsangen. Mye av stoffet er skapt innad i koret, og det setter et særpreg på produksjonen som gjør det spesielt å få være med i akkurat divisi.

Produsent er Jostein Myklebust.
Co-produsent er Atle Hundsnes.
 
Platen er utgitt og distribuert av Lynor AS.
 
 
Via Dolorosa - 1998 
 
I september 1998 lanserte divisi innspillingen Via Dolorosa. 30 klassiske musikere og 5 bandmusikere var med koret på prosjektet. Platen inneholder et svært variert sangutvalg med nye og spennende arrangementer som til sammen gir et produkt som er nytt i norsk sammenheng.

Via Dolorosa spenner over et vidt spekter av stilarter, fra det klassiske, via salmer og folketoner til gospel og mer pop-preget materiale. Men stor sjangermessig variasjon til tross; det er en rød tråd i tekstene som bygger bro mellom ulike musikalske uttrykk.

Noen av sangene på Via Dolorosa er ukjente for et norsk publikum, mens andre er kjente. Jesus, din søte forening å smake, Stor er din trofasthet, Via Dolorosa og Koinonias We’ve come to worship er laget på nye måter.

Produsent er Jostein Myklebust.
Platen er utgitt og distribuert av Lynor AS.
 

 

 

 

 

- Antall besøkende: 501157 - Online: 6 - Sist oppdatert: 12.08.2018 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi