NETTBUTIKK 

Du Er - 2013

"Du Er" inneholder nyskrevet gospelmusikk på norsk. Sangene er skrevet av blant annet vår egen dirigent Anders Berglund, tidligere dirigent Halvard Aase og Ingelin Reigstad Norheim.

 Bestill CD

 

 


 Mot Betlehem - 2009

 

Mot Betlehem er en liveinnspilling fra Utstein kloster med produsent Halvard Aase.

CDen inneholder alt fra noen av de mest tradisjonelle og kjæreste julesangene som for eksmpel Stille natt, Det hev ei rose sprunge og Deilig er jorden i kombinasjon med oversatte julesanger av John Rutter som Marias vuggesang og Gi oss musikk. En innspilling hvor divisi samarbeider med Kristiansand Strykekvartett under ledelse av kapellmester Eirik Berge, som også har arrangert flere av sangene. 

 Bestill CD

 


 Fisk og brød - 2007

 

I tradisjonen divisi tilhører, sitter de gamle salmene og bedehussangene dypt i sjela. Også i korfellesskapet vårt har de en viktig plass, og på konserter opplever vi ofte at det er disse sangene som sterkest berører folk. Kanskje makter de å møte og utfordre dybdene i det "norske" troslivet på en sterkere måte enn mange andre sanger og stilarter?

De fleste sangene er kjente salmer og bedehussanger, arrangert på nytt av Sigvald Tveit. Vi har også oversatt fire sanger fra engelsk til  norsk.

Bestill CD

 

 

 
Without Borders - 2004
 

 

I forbindelse med divisis USA-turné i påsken, er det produsert en engelskspråklig plate. Without Borders er beregnet på det amerikanske markedet, men vil også bli tilgjengelig i Norge. I tillegg til tre nye gospel-spor, inneholder denne platen det beste fra utgivelsene "Uten Grenser" og "Via Dolorosa".
 
 
 
 
 
 
 
Uten grenser - 2001 
 
Uten grenser kom i mars 2001. Den er et samarbeidsprosjekt med misjons- og bistandsorganisasjonen Misjon Uten Grenser. Plata tar oss med til gospelen, via jazzen inn i lovsangen. Mye av stoffet er skapt innad i koret, og det setter et særpreg på produksjonen som gjør det spesielt å få være med i akkurat divisi.

Produsent er Jostein Myklebust.
Co-produsent er Atle Hundsnes.
 
 
 
 
 

 

 

 

- Antall besøkende: 939814 - Online: 8 - Sist oppdatert: 22.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Nettstedkart AESTON
divisi